Awaio

Väla magasin

Content writer

Copy & contentwriter

Copy- och Contetwriter för Väla magasin på uppdrag av Make it Clap AB. Reportage, notiser, digitala annonser och rubriksättning.

Picture Perfect Ystad

PPYSTAD

Creative & Content developer

Creative producer

och content producer. 

Creative director och innehållsansvarig för marknadsföringskonceptet ”Picture Perfect Ystad” på uppdrag av Ystad i Centrum. Tillsammans med fotografen Jenny Brandt Grönberg tog vi fram idén kring det digitala konceptet ”picture perfect ystad”. Vi presenterade ett nytt grepp kring destinationsmarknadsföring när turismen stod inför stora utmaningar år 2020.

Syftet var att öka turismen inom Skåne och nå ut till en yngre målgrupp inom Sverige för att stärka bilden av Ystad som ett härligt utflyktsmål. Ystad hade även som mål att få fler unga personer med barn att flytta till staden.

Vi tog fram en bildbank, en grafisk profil och en innehållsstrategi för att på ett nytt sätt nå ut med allt Ystad har att erbjuda. Vi gjorde även guider och reportage tillsammans med Just Wanna Have Fun för att öka spridningen av innehållet av Picture Perfect Ystad. 

Picture Perfect är ett digitalt marknadsföringskoncept som visar upp städer från ett nytt perspektiv. Genom en varierande bildbank med fokus på livsstil och upplevelser stärker vi den digitala närvaron på ett nytt och kraftfullt som väcker känslor.

Kompetens:

  • Strategi – Copy- & Contenwriter – Grafisk form – Content och koncept – Sociala medier specialist- Varumärktesutveckling- Storytelling
Stories
Stories
Stories
Stories

Awaio

AWAIO

Marketing Creative

Creative producer

och digital strateg. 

Awaio AB är en startup som lanserade en app i början av 2021 för kontorsdelning. Appen är en del av digitaliseringen av fastighetsbranschen.

Tillsammans med teamet på awaio har jag varit med att utveckla varumärket från start. Tillsammans har vi tagit fram deras visuella identitet, tonalitet och kommunikationsplattform. Jag hjälper teamet på awaio att utveckla varumärket framåt genom att ta fram marknadsföringsstrategier och innehållsstrategier. Jag producerar även innehåll så som text, bild och grafisk layout till hemsida, sociala medier, presentationer mm.

Kompetens:

  • Strategi – Copy- & Contenwriter – Grafisk form – Content och koncept – Sociala medier specialist- Varumärktesutveckling

justwannahavefun.se

Just Wanna Have Fun

Grundare & chefredaktör


Grundare och chefredaktör

Våren 2018 grundade jag tillsammans med Lina Andersson Livsstilssajten Just Wanna Have Fun. Från årskiftet 2018/2019 drev jag vidare sajten på egen hand och utvecklade samarbetet. Som grundare och chefredaktör på sajten hade jag ett helhetsansvar för varumärket och lärde mig från grunden vad det innebär att utveckla och driva ett stort digitalt projekt samtidigt ett varumärke skapas och utvecklas.

KOMPETENS

Redaktör – Copy – Redaktionellt innehåll – Strategi – Varumärketsutveckling – Content Production – Content developer – Projektleding – Foto – layout – art direction – sociala medier

Oh, Bananas

Oh, Bananas

Samarbete med konstnärsduon
Jenny &Jens

Stylist & kreatör

Tillsammans med konstnärsduon Jenny & Jens tog vi fram en kollektion med fyra olika art prints. Den första printet vi tog fram tillsammans hette ”Oh, bananas” vars lanseringsbilder resulterade i ytterligare tre art prints. Vi lanserade kollektionen digitalt och följde upp med en lansering i modebutiken Miloii i Malmö.

Kompetens

Koncept – Styling – Storytelling – Layout