CHRISTIN
CLAUSEN-
BRUUN

Jag är en multi-disciplinär frilansare inom digital kommunikation och verksam i Malmö. Jag har lång erfarenhet inom social medier, content development, content strategi och projektledning. Idag bor jag i centrala Malmö men växte upp i Helsingborg där jag upptäckte världen en brusig signal i taget. Jag hittade min passion för visuell kreativitet och storytelling parallellt med att internet blev en integrerad del av vår vardag. Jag var en digital native innan begreppet ens fanns!

.


Idag driver jag mitt eget företag där jag arbetar som digital strateg åt olika företag i olika branscher. Jag startade sin frilanskarriär samtidigt som jag grundade online-magasinet och bloggportalen JWHF som snabbt fick en självklar plats på internet och i Malmö. Som grundare och chefredaktör fick jag en unik erfarenhet där jag lärde mig att bemästra flera olika delar av ett komplext medielandskap, PR och varumärkesbyggande. 


Jag är tillgänglig för såväl långa som korta uppdrag, som konsult eller för hela uppdrag på heltid. Jag letar ständigt efter nya content- koncept som får hjärtat att rusa och utmanar mig att trampa upp nya vägar att gå på. 

Jo, för den nyfikna är jag 35 år gammal och två gulliga barn som jag projektleder samtidigt.

Kompetens

PR – kommunikation – sociala medier – strategi – varumärkesutveckling – foto – design – projektledning – copywriter – content developer.

.