Mina tjänster

STRATEGI

Anlita mig för att ta fram en marknadsföringsstrategi eller en kommunikationsplattform för att ni ska nå era företagsmål.


CONTENT PLAN

Jag skapar en content plan till er som ni enkelt kan producera innehåll utifrån. En contentplan ger bättre förutsättningar för att bygga en engagerad följarbas på sociala medier, samtidigt som ni bygger och stärker ert varumärke.

CREATIVE PRODUKTION

Vill ni ta fram ett nytt koncept, en varumärkesstrategi eller införa ett nytt format I er kommunikation? Jag kan hjälpa till med idéarbetet och projektleda arbetet fram till slutmålet.

CONTENT MARKETING

Jag kan hjälpa er kommunicera med era nuvarande kunder och nå nya kunder genom engagerande, relevant & SEO-anpassat innehåll till era kanaler.

COPY- OCH CONTENTWRITER

Behöver ni hjälp med att ta fram text till er kommunikation? Jag kan hjälpa er producera texter till nyhetsbrev, hemsidor, sociala medier eller en skriva copy till en kommande kampanj.

FOTO / BILDBANK

Ni kan även anlita mig för att bygga en bildbank till era sociala medier och hemsida. Jag kan ta mig an enskilda fotouppdrag men passar även extra bra att kombinera med en av mina andra tjänster.

SOCIALA MEDIER RÅDGIVNING

Har ni en brandbook men har svårt att få till det dagliga arbetet med era sociala kanaler? Jag hjälper er konkretisera innehållet till era sociala kanaler med olika ”talking points” anpassat efter er målgrupp. Jag designar även mallar utifrån er befintliga grafiska profil som ni enkelt kan använda i era kanaler.

EVENTS

Vill ni ha hjälp att planera ett event i marknadsföringssyfte hjälper jag gärna till. Jag kan bidra med enklare rådgivning, sammanställning av relevant gästlista eller så kan man anlita mig för ett helhetsgrepp från idé till genomförande.

Let’s talk

about it

Dagens medielandskap är komplext och mångfacetterat, är du inte helt säker på vad du egentligen behöver, var du ska börja eller vad du ska prioritera? Hör av dig, så pratar vi igenom det!