Awaio

Väla magasin

Content writer

Copy & contentwriter

Copy- och Contetwriter för Väla magasin på uppdrag av Make it Clap AB. Reportage, notiser, digitala annonser och rubriksättning.

Picture Perfect Ystad

PPYSTAD

Creative & Content developer

Creative producer

och content producer. 

Creative director och innehållsansvarig för marknadsföringskonceptet ”Picture Perfect Ystad” på uppdrag av Ystad i Centrum. Tillsammans med fotografen Jenny Brandt Grönberg tog vi fram idén kring det digitala konceptet ”picture perfect ystad”. Vi presenterade ett nytt grepp kring destinationsmarknadsföring när turismen stod inför stora utmaningar år 2020.

Syftet var att öka turismen inom Skåne och nå ut till en yngre målgrupp inom Sverige för att stärka bilden av Ystad som ett härligt utflyktsmål. Ystad hade även som mål att få fler unga personer med barn att flytta till staden.

Vi tog fram en bildbank, en grafisk profil och en innehållsstrategi för att på ett nytt sätt nå ut med allt Ystad har att erbjuda. Vi gjorde även guider och reportage tillsammans med Just Wanna Have Fun för att öka spridningen av innehållet av Picture Perfect Ystad. 

Picture Perfect är ett digitalt marknadsföringskoncept som visar upp städer från ett nytt perspektiv. Genom en varierande bildbank med fokus på livsstil och upplevelser stärker vi den digitala närvaron på ett nytt och kraftfullt som väcker känslor.

Kompetens:

  • Strategi – Copy- & Contenwriter – Grafisk form – Content och koncept – Sociala medier specialist- Varumärktesutveckling- Storytelling
Stories
Stories
Stories
Stories

Galore Weekend

Galore Weekend

Skribent


Skribent

Skribent för Galore Weeknds mellan 2018-2020. Jag skrev om Köpenhamns shoppningscen och mina personliga favoriter varje månad..

KOMPETENS

Copy – skribent

Awaio

AWAIO

Marketing Creative

Creative producer

och digital strateg. 

Awaio AB är en startup som lanserade en app i början av 2021 för kontorsdelning. Appen är en del av digitaliseringen av fastighetsbranschen.

Tillsammans med teamet på awaio har jag varit med att utveckla varumärket från start. Tillsammans har vi tagit fram deras visuella identitet, tonalitet och kommunikationsplattform. Jag hjälper teamet på awaio att utveckla varumärket framåt genom att ta fram marknadsföringsstrategier och innehållsstrategier. Jag producerar även innehåll så som text, bild och grafisk layout till hemsida, sociala medier, presentationer mm.

Kompetens:

  • Strategi – Copy- & Contenwriter – Grafisk form – Content och koncept – Sociala medier specialist- Varumärktesutveckling

Softskin.se

Softskin.se

Content Manager

Content manager

Mellan 2017-2018 arbetade jag som content manager för webshoppen Softskin.se som som sålde ekologiska och naturliga skönhetsprodukter. Jag hade ett övergripande ansvar för deras sociala medier, så som Instagram, Facebook och nyhetsbrev. Jag tog fram ett nytt visuellt uttryck, fotograferade och skrev all copy.

Komeptens

Content production – foto – copywriting – contentwriting – strategi – nyhetsbrev – e-handel