Awaio

Väla magasin

Content writer

Copy & contentwriter

Copy- och Contetwriter för Väla magasin på uppdrag av Make it Clap AB. Reportage, notiser, digitala annonser och rubriksättning.

Awaio

AWAIO

Marketing Creative

Creative producer

och digital strateg. 

Awaio AB är en startup som lanserade en app i början av 2021 för kontorsdelning. Appen är en del av digitaliseringen av fastighetsbranschen.

Tillsammans med teamet på awaio har jag varit med att utveckla varumärket från start. Tillsammans har vi tagit fram deras visuella identitet, tonalitet och kommunikationsplattform. Jag hjälper teamet på awaio att utveckla varumärket framåt genom att ta fram marknadsföringsstrategier och innehållsstrategier. Jag producerar även innehåll så som text, bild och grafisk layout till hemsida, sociala medier, presentationer mm.

Kompetens:

  • Strategi – Copy- & Contenwriter – Grafisk form – Content och koncept – Sociala medier specialist- Varumärktesutveckling

Softskin.se

Softskin.se

Content Manager

Content manager

Mellan 2017-2018 arbetade jag som content manager för webshoppen Softskin.se som som sålde ekologiska och naturliga skönhetsprodukter. Jag hade ett övergripande ansvar för deras sociala medier, så som Instagram, Facebook och nyhetsbrev. Jag tog fram ett nytt visuellt uttryck, fotograferade och skrev all copy.

Komeptens

Content production – foto – copywriting – contentwriting – strategi – nyhetsbrev – e-handel