Julevent för Hotel Noble House

Event & Styling

Julevent för Hotell Noble House i Malmö

Eventuppdrag för Hotell Noble House julen 2021. Styling av hotellets årlig julgran som invigdes med ett julmingel. Jag stod för styling, inbjudan och gästlistan.

.

Knowie – startup inom teambuildning

KWowie

Webbapp and teambuildning

I uppdrag av start-upen Knowie, som är ett digitalt spel som helt enkelt går ut på att lära känna sina kollegor på ett lustfyllt och stilsäkert sätt, har jag varit ett strategiskt bollplank men även skrivit pressmeddelande, copy till hemsida och tagit bilder.

Knowie har sin bas i Köpenhamn och är ett nytt digitalt spel som stärker företagskulturen och teamkänslan när hybridkontor tar över.

.

Historiskan

Historiskan

Foto till sociala medier

Bilder till tidningen och varumärket Historiskan’s sociala medier och dess bildbank. Styling av Sanna Von Gertten.

.

OTW

OTW

Contentwriter för

contentbryån OTW

Konsult och frilansande content-writer för den prisbelönta content-byrån OTW’s Malmökontor. Jag har producerat text till deras kunders hemsidor / landningssidor, levererat captions till LinkedIn och Facebook samt intervjufrågor till olika företagsreportage mm.

.

Forsman & Bodenfors / Tretorn

Forsman & Bodenfors

Naturfoto inför kampanj med Tretorn

I uppdrag av Forsman & Bodenfors fotograferade jag 10 olika vandringsleder i Skåne för deras kund Tretorn’s kampanj ”It’s just outside”. Karin Ericson var copywriter, text och bilder publicerades på Tretorns hemsida och enkel utgåva av en tryckt bok.

.

Montana

Montana Furnitures

Bloggsamarbete med Midis

Ett blogg samarbete tillsammans med Montana Furnitures tillsammans med Midis med Instagram som huvudsakliga kanal.

Jag stod för idén, koncept och styling och samarbetet fotograferats av Hanna Skoog.

Oh, Bananas

Oh, Bananas

Samarbete med konstnärsduon
Jenny &Jens

Stylist & kreatör

Tillsammans med konstnärsduon Jenny & Jens tog vi fram en kollektion med fyra olika art prints. Den första printet vi tog fram tillsammans hette ”Oh, bananas” vars lanseringsbilder resulterade i ytterligare tre art prints. Vi lanserade kollektionen digitalt och följde upp med en lansering i modebutiken Miloii i Malmö.

Kompetens

Koncept – Styling – Storytelling – Layout