Julevent för Hotel Noble House

Event & Styling

Julevent för Hotell Noble House i Malmö

Eventuppdrag för Hotell Noble House julen 2021. Styling av hotellets årlig julgran som invigdes med ett julmingel. Jag stod för styling, inbjudan och gästlistan.

.

Knowie – startup inom teambuildning

KWowie

Webbapp and teambuildning

I uppdrag av start-upen Knowie, som är ett digitalt spel som helt enkelt går ut på att lära känna sina kollegor på ett lustfyllt och stilsäkert sätt, har jag varit ett strategiskt bollplank men även skrivit pressmeddelande, copy till hemsida och tagit bilder.

Knowie har sin bas i Köpenhamn och är ett nytt digitalt spel som stärker företagskulturen och teamkänslan när hybridkontor tar över.

.

Historiskan

Historiskan

Foto till sociala medier

Bilder till tidningen och varumärket Historiskan’s sociala medier och dess bildbank. Styling av Sanna Von Gertten.

.

OTW

OTW

Contentwriter för

contentbryån OTW

Konsult och frilansande content-writer för den prisbelönta content-byrån OTW’s Malmökontor. Jag har producerat text till deras kunders hemsidor / landningssidor, levererat captions till LinkedIn och Facebook samt intervjufrågor till olika företagsreportage mm.

.

Forsman & Bodenfors / Tretorn

Forsman & Bodenfors

Naturfoto inför kampanj med Tretorn

I uppdrag av Forsman & Bodenfors fotograferade jag 10 olika vandringsleder i Skåne för deras kund Tretorn’s kampanj ”It’s just outside”. Karin Ericson var copywriter, text och bilder publicerades på Tretorns hemsida och enkel utgåva av en tryckt bok.

.

Lindex

Lindex Reklamkampanj

Medverkande i höstkampanj

Modell för Lindex

Hösten 2019 var jag med som en av fem kvinnor som en del av deras höstkampanj. Jag blev handplockad ifrån mitt Instagram konto @midiss. Kampanjen skräddarsyddes efter våra olika personligheter och copyn till kampanjen utgick från våra intervjuer och personliga åsikter om stil och hållbarhet.

Att jobba som modell är inget som ingår i min huvudsakliga arbetsroll men jag tycker det är ett fantastiskt exempel på hur dynamiskt kommunikationsarbetet är idag för både stora och små företag. Genom att bygga mitt personliga varumärke blev jag inte bara synlig för Lindex utan också handplockad. Tack vare mina digitala kanaler är jag en erfarenhet rikare!

https://www.youtube.com/watch?v=PuxRS5sTAWc
https://www.youtube.com/watch?v=WTK3lId4jhI

Montana

Montana Furnitures

Bloggsamarbete med Midis

Ett blogg samarbete tillsammans med Montana Furnitures tillsammans med Midis med Instagram som huvudsakliga kanal.

Jag stod för idén, koncept och styling och samarbetet fotograferats av Hanna Skoog.

Redaktionellt content för AB Småland

AB Småland

Bloggsamarbete

Styling, foto och koncept

för bloggsamarbete

Vintern 2020 samarbetade Midis tillsammans med webbutiken och livvsstilskonceptet AB Småland för att marknadsföra deras nya kollektion av sängkläder. Uppdraget bestod av ett blogginlägg med tillhörande Instagraminlägg. Vi bjöd även in en till ett event tillsammans där vi skräddarsydde en frukostupplevelse för en skräddsydd gästlista. På grund av Corona-pandemin ställdes tyvärr eventet in men istället körde AB Småland ut den förberedda goodie-bagen till våra gäster och på så sätt skapade vi en härlig upplevelse med tillhörande spridning och räckvidd.